subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan neefikasan okršaj ovih timova?!

Sa početkom od 18 sati i 15 minuta na programu je utakmica 6. kola izraelske Leumit League u kojoj će se sastati Hapoel Akko i Hapoel Afula.

Hapoel Akko se uoči ovog kola nalazi na 13. poziciji, od ukupno 16, dok na svom kontu ima 2 boda i skor od 3 remija i 2 poraza, bez pobede.



Hapoel Afula ima potpuno isti broj bodova, učinak, ali i istu gol razliku kao i njihov današnji protivnik, zbog čega sa istim dele trinaesto mesto.

Međusobne utakmice: Hapoel Akko – Hapoel Afula (www.flashscore.com)

Pored identičnog učinka na početku ove sezone, trebalo bi napomenuti da je i na njihovim međusobnim susretima situacija takođe bila “tvrda“. Naime, Hapoel Akko i Hapoel Afula su do sada odigrali ukupno 8 utakmica, dok smo na svakoj od poslednjih 7 mogli da vidimo najviše dva pogotka (prva je završena rezultatom 1:2, gde je jedan gol postignut iz penala).

Dakle, na njihovim susretima ne viđamo pune mreže, a ukoliko mislite da se one ni ovog puta neće zatresti više od 2 puta, tip “0-2“ možete odigrati po kvoti 1,70.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje