petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako nastave sa efikasnim susretima naplatićemo kvotu 2,50!

U sredu ujutru, sa početkom od 7 sati po našem vremenu, odigraće se utakmica 12. kola japanske J2 League između Renofe Yamaguchi i Chibe.

Renofa je na prethodnih 11 utakmica uspela da ostvari 3 pobede, 3 remija kao i 5 poraza zbog čega u ovom trenutku, sa 12 poena, zauzima 15. mesto na tabeli.

Chiba je zabeležila potpuno isti skor kao i njihov današnji protivnik (3-3-5, 12 bodova), ali se zbog nešto slabije gol razlike trenutno nalaze na 16. poziciji, tj. jednom mestu ispod.

Međusobne utakmice: Renofa Yamaguchi – Chiba (www.flashscore.com)

Ono što je najinteresantnije u vezi sa ovim ekipama jeste činjenica da su na poslednjih 7 međusobnih utakmica uspeli da postignu ukupno 29 pogodaka što nam daje neverovatan prosek od 4,14 gola po meču.

Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata svaki put smo mogli da naplatimo tip “3+“ (2,50), dok su “GG“ (2,05) i “GG3+“ (3,00) bili dobitni čak 6 od 7 puta. Šta vi mislite, hoće li nam Japanci prirediti goleadu i na ovom meču?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje