petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako nastave sa neefikasnim partijama naplatićemo odlične kvote

U okviru finskog Ykkonen-a, odnosno drugog ranga takmičenja, sastaju se KTP i AC Oulu, a ta utakmica je na programu od 15 sati po našem vremenu.

KTP je do sada ostvario 11 pobeda, 4 remija i 1 poraz zbog čega u ovom trenutku ima 37 bodova i zauzima 1. mesto na tabeli.



AC Oulu ima samo 2 boda manje od svog protivnika i sa skorom od 10 pobeda, 5 remija i 2 poraza sada se nalazi na 3. poziciji.

Međusobne utakmice: KTP – AC Oulu (www.flashscore.com)

O međusobnim susretima ova dva tima smo već pisali i stvari su potpuno jasne: na njihovim utakmicama jednostavno ne možemo da vidimo mnogo pogodaka. U periodu od maja 2018. do avgusta 2020. godine KTP i AC Oulu su odigrali ukupno 7 ligaških mečeva, a pritom su uspeli da postignu samo 7 golova, tj. u proseku tačno 1 gol po meču.

Njihova neefikasnost je uticala na to da svaki put budu dobitni “0-2“ (1,95) i “NG“ (2,10), ali i da “0-1“ (3,95) bude viđen čak 6 puta. Šta vi mislite, hoće li ovaj niz biti nastavljen?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje