sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedan neefikasan meč ili prvi “3+“ posle punih 5 godina?!

Sa početkom od tačno 16 časova na programu je utakmica 6. kola češke Division 2 u kojoj će se sastati ekipe Mas Taborsko i Hradec Kralove.

Mas Taborsko se uoči današnjeg duela nalazi na 12. poziciji sa samo jednim osvojenim bodom, kao i pretposlednji Vysehrad, dok na svom kontu ima 1 remi i 3 poraza.



Hradec Kralove, sa druge strane, ima 13 poena i zauzima lidersku poziciju na tabeli, jer je od početka ove sezone zabeležio 4 pobede, kao i 1 remi.

Međusobne utakmice: Mas Taborsko – Hradec Kralove (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na prethodne utakmice između ovih timova moći ćemo da primetimo da one nisu obilovale golovima, već sasvim suprotno. Na poslednjih 8 susreta Mas Taborsko i Hradec Kralove su uspeli da postignu svega 10 golova, što je u proseku samo 1,25 gola po meču.

Ukoliko mislite da će se taj niz nastaviti i nakon današnjeg duela, tip “0-2“ možete odigrati po kvoti 1,85. Koliko golova vi očekujete? Hoće li se niz nastaviti ili ipak prekinuti?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje