petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Analiza i predlozi za pretposlednje kolo Premijer lige Južnoafričke Republike!

Od 19:30 na programu je 28.predposlednje kolo Premier lige Južnoafričke Republike, mnogi smatraju ovo prvenstvo najjačim na Afričkom kontitnetu, a mi ćemo pokušati da vam damo predloge za sve mečeve ovog kola koji su zasnovani isključivo na tradiciji u međusobnim mečevima današnjih rivala i statistici u ovoj sezoni:

Baroka vs Highlends

Derbi začelja i meč koji može da reši koja ekipa će ostati u ligi, a koja će u niži rang takmičenja, razlika između dva tima je samo jedan bod. Na utakmicama ekipe Baroka na domaćem terenu u 13 od 14 mečeva videli smo najmanje jedan pogodak u drugom poluvremenu, isti slučaj je i na 13 od 14 mečeva Highlenda u gostima.

Predlog: 1+ drugo poluvreme (1,25)


Bidwest Wits vs Polokwane

Hoće li mali klub Bidwest Wits uspeti da izdrži i osvoji titulu u naredna dva kola. Prvi im na putu stoje ekipa Polokwane koja na 6.mestu bezbrižno čeka kraj sezone. Prošle sezone je ekipa Bidwesta slavila nad ovim rivalom 5:0 na svom terenu.

Predlog: 1&NG (2,08)


Bloem Celtic vs Free State Stars

Još jedan derbi začelja i duel koji može da ,,uvali“ u ozbilje probleme ekipu koja bude poražena. Bloem Celtic je tim koji je do sada postigao najmanje golova u ligi, tek 15 u 28 utakmica, a primili su 27. Takođe na 20 od 28 utakmica viđeno je najviše 2 gola (prosek golova na mečevima ovog tima 1,5). Ono što je takođe interesantno to je da oni nisu slavili protiv današnjeg protivnika na prethodnih 5 mečeva, a postigli su samo jedan gol na tim utakmicama.

Predlog: 0-2 gola (1,55)


Cape Town City vs Golden Arrows

Cape Town se nalazi na 3.mestu i do skoro je imao šansu čak i za titulu, poraz od 2:4 protiv Supersport Uniteda ugasio je te nade, ovo je susret dva tima na čijim mečevima je prosek golova najveći u ligi, prosečno na mečevima Cape Towna pada 2,7 gola, a na mečevima Golden Arrowsa 2,6 gola. Na svih 14 gostovanja Golden Arrowsa pao je najmanje jedan gol u drugom poluvremenu.

Predlog: GG (1,95) ili 1+ drugo poluvreme (1,18)


Chippa United vs Supersport United

Chippa je tim koji je trenutno u najlošijoj formi u ligi i zauzima poslednje mesto, nisu slavili u poslednjih 14 utakmica, a poslednjih 5 su poraženi. U dosada 7 odigranih mečeva protiv ekipe Supersport  nikada nisu pobedili, poraženi su 4 puta, a 3 puta je bilo nerešeno.

Predlog: X2 (1,48)


Mamelodi Sundows vs Maritzbur United

Prošlogodišnji šampion trenutno zaostaje dva boda za vodećim Bidwestom i mora da pobeđuje i čeka kiks ovog tima kako bi ih pretekli. Sve osim pobede ekipe Mamelodi bilo bi veliko iznenađenje i kraj šampionskih nada.

Predlog: 1 (1,25)


Orlando Pirates vs Ajax Cape Town

Duel dva tima koji su bezbrižni u sredini tabele, ali i nekada velikih rivala. Prethodna tri međusobna meča pobedila je ekipa Orlanda identičnim rezultatom 2:1. A u prvenstvu su poslednji put poraženi od Ajaksa na svom stadionu još 2008.godine.

Predlog: 1X&0-3 gola (1,73)


Platinum Stars vs Kaizer Chiefs

Gosti neočekivano tek na 4.poziciji s obzorom na renome i istoriju tima, za ovaj meč se u ekipu vraća najbolji strelac i igrač tima Tshabalala, kao i treći strelac tima Katsande. Domaćin bez nekoliko standardnih prvotimaca, dok je njih nekoliko pod upitnikom, a i očekuje ih važan meč u kupu gde imaju veće ambicije nego trenutno u prvenstvu.

Predog: X2/X2 (1,45)


Nadamo se da će analize biti prolazne i da će vam pomoći u odabiru parova za vaše dobite tikete, prepišite samo ono sa čime se i vi slažete, srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje