petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Ancelotti: Šerif je dobar tim, ali želimo tri boda na Bernabeu

Real Madrid je ove godine dobro započeo kampanju u Ligi šampiona, ostvarivši minimalnu pobedu sa 1: 0 gostujući Interu u prvom kolu grupne faze.

Sutra uveče, najprestižniji klupski turnir vraća se na Santjago Bernabeu posle dužeg odsustva zbog renoviranja stadiona, a „Los Blancos“ dočekuje Šerif Tiraspol od 21:00.

Ovo je utakmica Lige šampiona i trebali bismo se dobro pripremiti, ali smo uzbuđeni zbog povratka Santiago Bernabeua, jer je ovaj turnir nešto posebno za klub. U tome imamo tradiciju i navikli smo da je osvajamo češće od drugih. Međutim, Šerifu ide dobro i moramo biti oprezni, jer je ovo tim koji igra pažljivo, dobro je organizovan i sa brzim igračima na prednjim pozicijama. Moramo biti maksimalno koncentrisani, jer su nam potrebna tri boda“, rekao je italijanski trener povodom sutrašnjeg okršaja.

Zatim je prokomentarisao svoj tim, kvalitet u njemu, kao i šta će sutra smisliti tražeći pobedu.

Nemamo početnike i rezerve. Imam grupu dobrih igrača i uvek biram sastav pre utakmice. Zadovoljan sam onim što imam na sredini terena. Tamo imamo obilje – Modrić, Casemiro, Kroos, Valverde, Isco, Asensio, Camavinga. Svaki od njih će u nekom trenutku biti od koristi. Zamenio sam Modrića u 75. minutu poslednje utakmice, ne zato što nisam bio zadovoljan njim, već zato što ima 36 godina i ponekad je važno 10 minuta više. Zadovoljan sam sa Militaom i Alabom i kako im ide u sredini odbrane, postigli smo čist gol u prošloj utakmici. Poboljšavamo se u tom pogledu, ali odbrana nije samo odgovornost branilaca, već celog tima „, prokomentarisao je Anćeloti.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje