subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Inzaghi: Želimo da igramo našu igru, spremni smo za Šahtjor

Inter je učešćem u ovogodišnjoj Ligi šampiona počeo na svom „San Siru“ sa minimalnih 0:1 za Real Madrid, a sutra će se „nerazzurri“ suočiti sa Šahtjorom od 18:45 u potrazi za prvim bodovima u grupi faza.

Sa svoje strane, ukrajinski tim takođe nije imao dobre rezultate i izgubio je kao gost u Moldaviji od Šerifa Tiraspol. Iz ovih razloga, oba tima će biti izuzetno motivisana da osvoje kompletan set bodova.

Moj tim je spreman i želim da igramo dobar fudbal. Videli smo neke dobre stvari u prvih šest utakmica, ali smo takođe imali problema u nekim utakmicama gde smo zaostajali, ali generalno sam srećan. Želimo da napadnemo, da budemo tim koji vodi igru, ali ponekad možemo patiti ako napravimo više grešaka u odbrani od boljih protivnika. Ipak, pokušaćemo da igramo svoju igru i imamo samopouzdanje.

Svesni smo da je Šahtjor dobar tim, na velikoj sceni su 20 godina i prešli su dug put. Dok gledam njihove poslednje utakmice, počinjem uviđati ideje Roberta De Zerbija i kako se one manifestuju. Poslednjih godina su se dobro pokazali u Ligi šampiona, ali moramo biti spremni. Ipak, ne verujem da će ovaj meč biti odlučujući za plasman u sledećoj fazi, još je prerano „, rekla je Simone Inzaghi pred meč svog Intera protiv Šahtjora sutra navečer.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje