Inter je učešćem u ovogodišnjoj Ligi šampiona počeo na svom „San Siru“ sa minimalnih 0:1 za Real Madrid, a sutra će se „nerazzurri“ suočiti sa Šahtjorom od 18:45 u potrazi za prvim bodovima u grupi faza.

Sa svoje strane, ukrajinski tim takođe nije imao dobre rezultate i izgubio je kao gost u Moldaviji od Šerifa Tiraspol. Iz ovih razloga, oba tima će biti izuzetno motivisana da osvoje kompletan set bodova.

Moj tim je spreman i želim da igramo dobar fudbal. Videli smo neke dobre stvari u prvih šest utakmica, ali smo takođe imali problema u nekim utakmicama gde smo zaostajali, ali generalno sam srećan. Želimo da napadnemo, da budemo tim koji vodi igru, ali ponekad možemo patiti ako napravimo više grešaka u odbrani od boljih protivnika. Ipak, pokušaćemo da igramo svoju igru i imamo samopouzdanje.

Svesni smo da je Šahtjor dobar tim, na velikoj sceni su 20 godina i prešli su dug put. Dok gledam njihove poslednje utakmice, počinjem uviđati ideje Roberta De Zerbija i kako se one manifestuju. Poslednjih godina su se dobro pokazali u Ligi šampiona, ali moramo biti spremni. Ipak, ne verujem da će ovaj meč biti odlučujući za plasman u sledećoj fazi, još je prerano „, rekla je Simone Inzaghi pred meč svog Intera protiv Šahtjora sutra navečer.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.