petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Antonio Braun trejdovan u Oukland Rejderse!

Konačno je gotovo saga oko Antonija Brauna. Uprava Pitsburg Stilersa je rešila da ga trejduje, a njegov sledećim tim će biti Ouklend Rejdersi.

Iako su Bafalo Bilsi najviše zagrizli da angažuju Brauna, uprava Pitsburga je uslišila želju Brauna i trejdovala ga u Ouklend gde će igrati naredne tri sezone.

Braun će za te tri sezone zaraditi 50 125 000 dolara, a sa bonusima može da zaradi još 4 miliona. Zagarantovana suma koju Braun ima je 30 125 000 dolara.

Ako se objektivno pogleda ceo ovaj trejd može se reći da su oba tima prošla veoma dobro. Pitsburg se rešio nezadovoljnog igrača i u zamenu dobio pika treće i pete runde, a pored toga su sačuvali 21 milion dolara u seleri kepu, koliko je Braun trebao da dobije za sledeću sezonu.

S obzirom da su Pitsburg napustili Antonio Braun i Levion Bel jasno je da počinje neka nova era u Pitsburg Stilersima.

Sa druge strane glavni trener Čaki Gruden je doveden da napravi tim za titulu. Prošla sezona je bila za zaborav, ali sledeća bi mogla biti više nego dobra, jer pored toga što su doveli jednog od najboljih hvatača u ligi, Ouklend će imati tri pika iz prve runde ovogodišnjeg drafta.

Nema sumnje u narednih nekoliko meseci biti zanimljivo redovima Ouklenda.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje