ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Arsenal nekompletan gostuje u Bazelu

Arsenal i PSŽ obezbedili su plasman u narednu fazu takmičenja, a ne verujemo da će Venger forsirati prvi tim na večerašnjoj utakmici sa Bazelom, koji pritom mora da da svoj maksimum i verovatno dođe i do pobede, kako bi eventualno obezbedili sebi put u Ligu Evrope.

Pored ovoga, treba napomenuti da Venger ne može da računa na dosta fudbalera, i da ukoliko na teren izađe sa drugim sastavom, Bazel možda može i do bodova.

Za Arsenal neće igrati Danny Welbeck (1u/0g/0a), Per Mertesacker (0u/0g/0a), Chuba Akpom (1u/0g/0a), Héctor Bellerín (17u/0g/1a), Mathieu Debuchy (1u/0g/0a) i Francis Coquelin (16u/0g/0a), dok možda neće igrati ni Olivier Giroud (23u/13g/3a).

Sa druge strane, za Bazel možda neće nastupati Jean-Paul Boëtius (3u/2g/0a), Manuel Akanji (0u/0g/0a) i Kevin Bua (3u/0g/0a).

Očekujete li da bodovi ostanu u Švajcarskoj, ili idu u Englesku?

Povezani članci

2 Komentari

  1. To su sve igrači koji su duže vreme odsutni.Tako da to nema veze,sem koje će Venger poslati na teren.To je pitanje.Ako na klupi ostavi Sančeza i Ozila onda može doći iznenađenje,a ovako su duplo jači.

    • Stojimo iza toga da je ovakve mečeve najbolje zaobići, pogotovo što je Arsenal sigurno prošao dalje i sada je sve na Vengeru, od njegove odluke zavisi verovatno i tok meča.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje