četvrtak, 09. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Asamoa Gjan postao 13-to pojačanje Turskog kluba u ovom prelaznom roku!

Kao i u zimskom prelaznom roku, jedna od najaktivnijih ekipa na transfer tržištu iz Turske Super lige je Kajserispor, koji je do sada angažovao več 13 igrača. (ovde možete pročitati transfere u timskom prealznom roku vezane za ovaj klub)

Poslednje u nizu pojačanja je legendarni napadač selekcije Gane, Asamoa Gjan, koji stiže u klub pošto mu je istekao ugovor sa kineskim timom Šangaj SIPG. On je potpisao ugovor do 30.06.2019-te godine. U karijeri je igrao za Udineze,Modenu,Ren,Sanderlend,Al Ain,Šangaj, a za nacionalni tim Gane, odigrao je 100 mečeva i postigao 49 golova.

Što se tiče ostalih pojačanja stigli su još:

  • Fernando Boldrin, centralni vezni igrač, koji stiže iz Steaue u transferu vrednom 1,2 miliona evra. Ovaj Brazilac u karijeri je nastupao za Sao Karlos, Liberec, Portugesu, Guarantiguetu,Chiajnu, Astru i Steauu. U najpopularnijem rumuskom klubu odigrao je 39 mečeva, postigao 8 golova i zabeležio6 asistencija. Ugovor je potpisan do 2020.godine
Fernando Boldrin
  • Silviu Lung Jr. , pojačanje konkurenciju na mestu golmana, stiže iz ekipe Astra, u transferu vrednom 350 hiljade evra. Ovo mu je treći klub u karijeri posle Univeristata Krajove i Astre. Za Astru je nastupao na 215 utakmica. Za nacionalni tim Rumunije branio je 3 puta. Ugovor je potpisan do juna 2020.godine.
  • Kristiajan Sapunaru još jedan igrač koji stiže iz rumunske lige, takođe iz ekipe Astra, igra na poziciji desnog beka, a član nacionalne selekcije Rumunije bio je na 22 meča.U karijeri je nastupao za Rapid Bukurešt, Porto, Elče, Saragosu, Pandure i Astru. U Astri je odigrao 49 mečeva, postigao 10 golova i zabeležio 1 asistenciju. U ekipi Porta je odigrao najviše mečeva u svojoj karijeri 104, uz po tri gola i tri asistencije. Ugovor je potpisan do juna 2019.godine
Kristiajan Sapunaru u dresu Porta
  • Dejan Meleg o transferu ovog igrača smo već pisali na linku Meleg u Kajserisporu
  • Samil Cinaz, defanzivni vezni fudbaler stiže iz redova Burse pošto mu je istekao ugovor sa ovim klubom. U karijeri je igrao za Nirnberg, Erfurt, FSV Frankfurt, Orduspor i Bursu. Za Bursu je nastupao na 122 meča, postigao 6 golova i zabležio 1 asistenciju. Ugovor je potpisan do 30.06.2019.godine
  • Atila Turan, levi bek, stiže takođe kao slobodan igrač po isteku ugovora sa francuskim Remsom, za koji je ovaj igrač odigrao 48 mečeva, uz 4 gola i 3 asistencije. Karijeru je započeo u Grenoblu, a igrao je još za Sporting, Beiru Mar, Orduspor, Kasimpasu i Rems. Ugovor je potpisan do juna 2020.godine.
  • Gonzalo Espinoza, Čileanac koji nastupa na poziciji centralnog veznog fudbalera, po prvi put će igrati van Južnoameričkog kontinenta. On stiže iz ekipe Universidad da Čile, a u karijeri je nastupao i za San Felipe u domovinia, a u Argentini je igrao za Rasing, Arsenal Sarandi ,Al Bojas i Patronato. Za Universida je odigrao 74 meča, postigao 3 gola i zabeležio 8 asistencije. Ugovor je potpisan do juna 2019.godine.
  • Geofri Bia, ofanzivni vezni fudbaler stiže iz Siona, takođe kao slobodan igrač. Ponikao je u ekipi Šarloa iz Belgije, a u karijeri je nastupao za Vulverhempton,Standard Lijež, Votford i Sion. Za Sion je odigrao 46 mečeva uz 17 golova i 6 asistencije. Najbolje partije pružao je u dresu Standarda, gde je na 117 mečeva postigao 30 golova i zabeležio 29 asistencije. Odigrao je i 2 meča za najjaču selekciju Belgije. Ugovor je potpisan na 3 godine.
Geofri Bia, iz vremana dok je nastupao za Standard
  • Stefan Bađi, još jedan centralni vezni fudbaler sa naglašenim defanzivnim karakteristikama, stiže po isteku ugovora sa Anderlehtom. U karijeri je nastupao za norveški Sogndal i Bran, zatim u Basaksehiru, da bi u poslednjem klubu Anderlehtu odigrao 36 mečeva. Za nacionalni tim Senegala odigrao je 16 mečeva. Ugovor je potpisan do juna 2019.godine.
  • Erdal Ozturk, 21-godišnji vezni fudbaler, stiže iz redova ekipe Bajern Minhen, gde je nastupao u II timu, igrao je još za druge timove Herte i Hofenhajma. U Regionalnoj ligi je za Bajern prošle sezone odigrao 22 meča, uz 1 gol i 3 asistencije. Odigrao je 2 meča za selekciju Nemačke do 19 godina. Ugovor je potpisan do juna 2020.godine.
  • Omer Kandermir stiže iz drugoligaša Bandirmaspora, a u karijeri je nastupao i za mlađe kategorije Fenerbakčea, Girenspur, Denizlispor, Antaliju i Karšijaku. Prošle sezone je odigrao 26 meča i postigao 3 gola. Nastupao za mlađe selekcije Turske repretzentacije sve do U20 tima. Najbolje se snalazi na mestu desnog beka, a ugovor sa ovim 24-godišnjim igračem je potpisan do 2020.godine.
  • Oguzan Berber, nastupa na mestu levog beka, a stiže iz Adane Demirisor, u karijeri je nastupao za Denizlispor, Rizespor, Altinordu, Samsunspor. Prošle sezone odigrao je 31 meč i zabeležio 3 asistencije. Ugovor je potpisan do juna 2020.godine.

Videćemo da li će ekipa Kayserispor i dalje biti aktivna na tržištu. Za sada su klub napustili samo Alain Traore (vezni igrač, koji je otišao u redove Al Markija u Katar), Samba Sou (defanzivni vezni igrač, otišao u Dinamo Moskvu) i Laris Mabiala (štoper koji je otišao u MLS ligu u Portland). Četvorici igrača su istekle pozajmice pa su se vratili u svoje klubove.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje