subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Večeras imaju priliku da se priključe vrhu protiv oslabljene ekipe!

Kao što piše i u naslovu, ekipa koja dolazi u gotovo punom sastavu na ovaj meč, želeće samo jedno, a to je da se maksimalno priključi vrhu tabele. Rival će im biti po meri, pogotovo kada se uzme u obzir da je dosta oslabljen. Predložena kvota je 1.65, a utakmica počinje u 20:45.


U pitanju je utakmica u okviru 22. kola škotskog prvenstva „Premiership„. Hearts će da ugosti Aberdeen od 20:45 po našem vremenu, a situacija je takva da će domaći tim biti znatno oslabljen jer neće moći da računa na čak sedmoricu fudbalera, među kojima je i kapiten tima, tj. prvi golman.

Naime, za Hearts neće igrati Craig Gordon (31n/0g/0a, prvi golman, kapiten), Craig Halkett (8n/0g/0a, centralni bek), Peter Haring (15n/0g/0a, defanzivni vezni), Gary Mackay-Steven (6n/0g/1a, levi vezni), Beni Baningime (0n/0g/0a, centralni vezni) i Liam Boyce (7n/1g/0a, centarfor), dok je upitan Stephen Kingsley (17n/0g/0a, levi bek). Za goste neće igrati samo Anthony Stewart (27n/1g/2a, centralni bek, kapiten), dok je upitan Callum Roberts (2n/0g/0a, desno krilo).

Trenutno stanje na tabeli je takvo da se domaćin nalazi na 3. mestu, dok je gost trenutno na 5. poziciji na tabeli, sa čak 6 bodova zaostatka. Potencijalna pobeda gosta dovela bi ih na svega 2 boda minusa u odnosu na večerašnjeg rivala. Pretpostavka je da je primarni cilj Aberdeen-a top 6, koji bi im omogućio borbu za izlazak u Evropu, ali svakako da su sada blizu i 7. pozicije, na kojoj je Hibernian, koji ima svega 2 boda manje od njih. Stoga, na ovakvim utakmicama, protiv direktnih rivala za sam vrh, treba sakupljati bodove, a verujemo da su toga gosti i svesni.

Mi ćemo probati sa predlogom „X2“ koji se plaća kvotom 1.65, a na ruku nam ide i podatak da je Hearts pobedio Aberdeen svega jednom na poslednjih 8 međusobnih susreta, tj. u 13% slučajeva. Igramo duplu šansu na goste i nadamo se da će da poprave ukupan skor na strani, koji nije idealan ove sezone, pa zbog toga ipak treba biti oprezan.

5:0


Svi predlozi su zasnovani isključivo na iznetim informacijama i mišljenju autora i ne predstavljaju nikakve „dojave“, niti „sigurne utakmice“. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu – https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Photo by Wesley Tingey on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje