nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BETINFO: Domaćin bez prvog trenera i još 4 standardna igrača danas.

Utakmica Finske Druge lige juče u Premiumu nije ispoštovala, a danas novi meč iz ove lige, od 15:00 časova se sastaju ekipe Ekenas IF i Gnistan.

Ekipa Ekenas IF nalazi se na 5.mestu lige sa 6 pobeda, 6 remija i 2 poraza uz gol razliku 21:14. Na domaćem terenu imaju skor 4 pobede i 3 remija uz gol razliku 14:6. Ono što je takođe bitno istaći je da je tim u seriji od 6 mečeva bez pobede, 5 remija i 1 poraz. Danas ih neće predvoditi prvi trener tima Gabriel Hatart koji je suspendovan, takođe nema ni suspendovanih defanzivca Tabi Mange (14u/1g) i veznog igrača Abdoulaye Kantea (14u/3g), uz njih povređeni su i defanzivac Lindqvist (6u/0g) i napadač Ojala (10u/3g).

Sa druge strane je prvoplasirani tim na tabeli Gnistan sa 10 pobeda i 3 remija do sada uz gol razliku 27:7. U gostima imaju 6 pobeda iz isto toliko mečeva i gol razliku 14:4. Za ovaj meč trener Gnistana može da računa na najbolji tim koji ima na raspolaganju.

Mišljenje urednika: Iako je domaćin sjajno otvorio sezonu, poslednjih par mečeva nije u najboljoj formi, uz to odsustvo trenera ume da bude problem za timove i da obezglavi ekipu, naročito kada će biti i izostanaka igrača, pa nam sve ovo ukazuje da gost koji je ovde slavio i prošle sezone, možda može do povoljnog rezultata, a igra X2&0-3 plaća se kvotom 1,85, naravno možete pokušati i sa drugim igrama poput W2 ili čiste X2.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje