ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BETINFO: Posle evropskog duela igraće i prijateljski susret za vikend, ali ne kompletni

Danas je na programu prijateljski meč koji će se odigrati u  Slovačkoj na neutralnom terenu, a sastaće se Žilina i Banjik Ostrava , meč počinje od 16 časova.

Ekipa Žiline odigrala je meč kvalifikacija za Ligu konfernecija u četvrtak protiv estonske Levadije i slavili 2:1, sada ih kroz par dana očekuje revanš meč u Estoniji, ali su iz uprave kluba rešili da odigraju prijateljski meč protiv Banjik Ostrave iz Češke Republike, ali će šansu uglavnom dobiti igrači koji nisu igrali meč u četvrtak.

Potvrda o izmenjenom sastavu sa sajta Žiline

Banjik igra sjajno na pripremama i do sada su savladali Sparta Myjavu sa 8:1, šampiona Rumunije Farul sa 0:5, poljsku Krakoviju 1:0 uz remi sa Lehom 1:1. Tim je pojačan i želi da nastavi sa dobrim partijama na ovim pripremama.

Zanimljivo je da ovi timovi uvek igraju prijateljske mečeve na pripremama i da je Žilina slavila na prethodna 4 duela.

Mišljenje urednika: Da igra u kompletnom sastvu Žilina bi i danas bila favorit na meču, ali pošto nije tako, a tim Banjika je u odličnoj formi pre početak lige, verujemo da danas može do pobede, a ona se trenutno plaća kvotom 1,50, a u padu je sa početne kvote od 1,90. Naravno možete ovu igru kombinovati i sa nekim golovima, a uglavnom je raspon na njihovim prijateljskim susretima u rasponu od 2-4 ili 2-5 gola.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje