ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (11.12.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Mladost – Napredak: Slična utakmica kao pre nedelju dana protiv Pazara. Lučanci toliko puta spominjani u ovim analizama, toliko smo ih hvalili kao iskusnu ekipu koja je dugo zajedno. Predvođena Bojovićem koji igra u sjajnoj formi. Bili su u krizi rezultata,ali su istu prekinuli u prošlom kolu, doduše uz dosta muke, ali su upisana 3 boda. Stiže Napredak koji se malo probudio dolaskom novog trenera i par pojačanja. Uspeli su da pobede Voždovac u prošlom kolu posle preokreta tako da se oni bude polako. Imaju par upitnih igraca pred današnji meč tako da smo oprezni sa ovim parom. Mislim da će Lučani iskoristi domaći teren i savladati Čarapane, kao neka sigurnija opcija nameće se igra 1x&2+.

Proleter – Inđija: Mali vojvođanski derbi igra se na Karađorđu. Proleter smo spominjali kao prijatnije iznenađenje ove godine počeli su da igraju dobro i na rezultat što do sad nije bio slučaj. Nekako stidljivo pokušavaju da se upuste u borbu za Evropu što će biti teško, ali u vrhu su pa zašto i da ne naprave iznenađenje jer imaju kvalitetne igrače. Inđija velika nepoznanica za sve. Imaju sasvim korektan tim. Obradović, Radin, Mihajlov koji danas neće igrati , ali znamo o kakvom igraču se radi, Brana Ilić, Eliomar su neka od imena koji nastupaju za Inđiju, a rezultati su generalno loši. Ne znamo da li će i kad će proraditi pa smo ipak malo oprezni sa ovim mečom. Faliće im prvi golman Jovičić. Kvalitetnija ekipa je Proleter igraju na domaćem terenu tako da verujem da neće izgubiti na ovom meču, a mislim da neće biti puno golova jer proleter igra jako tvrdo. 1x&0-3

TSC – Radnik: Tsc nastavlja svoju borbu za bodove posle covida i odložene utakmice protiv Javora. Po nekim informacijama svi su zdravi ali je preko 10 igrača imalo virus. Pitanje je koliko su trenirali, kako su trenirali i u kakvom su fizičkom stanju. Naravno da se podsetimo jedna od najotvorenijih ekipa u zemlji koja voli da igra otvoreno i da se nadigrava. S druge strane Radnik deluje korektno ove sezone posebno napad koji samo na jednoj od poslednjih 10 utakmica nije postigao gol. Imaju najboljeg strelca lige Makariča tako da u ovakvoj utakmici očekujem po gol u obe mreže. Moj tip je GG

Čukarički – Javor: Čuka na Banovom Brdu dočekuje Ivanjičane. Favorit u ovom meču je domaći tim to svi znamo. Čuka na domaćem terenu 4 vezane pobede i ako znamo da su ispali iz kupa jedino takmičenje preko kojeg mogu do cilja je prvenstvo. Verujem da im je cilj Evropa zbog uređenosti kluba, igračkog kadra za sad to prate rezultati Ii ovakvi mečevi moraju da se pobede. Javor po sistemu toplo hladno doduše malo više hladno u poslednje vreme, ali niko ih nije nadigrao, gube tesno mečeve, čak jako često uspeju i gol da postignu , a u prošlom kolu su izgubili sa kreča u 92. minutu iz penala od Proletera. Ipak verujem u pobedu Čuke na ovom meču, a za neke malo hrabrije može da se proba 3+ jer je umeo Javor u prođšlosti da postigne 2 pa čak i 3 gola današnjem protivniku. Tako da moj tip 1 za hrabrije 3+.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje