četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (16.12.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Partizan – Mladost Lučani : Jasno je ko je favorit u ovom meču. Partizan će pokušati da održi kakav takav korak za Crvenom Zvezdom i da pokuša da trku učini neizvesnom do samog kraja. Partizan se nekako muči, pobeđuje relativno neubedljivo. Pobedili su Proleter i Čuku sa po 1:0 pred sam kraj utakmice, a pre toga Mačvu 2:0 sve to pričam za domaći teren. Znači malo golova daju, a golove gotovo ne primaju. Primili su samo 2 za celo prvenstvo na domaćem terenu. Gosti stižu sigurno da postave takozvani bunker i da izdrže sto duže. Ukoliko Partizan postigne brz gol možemo videti laganu pobedu međutim nisu Lučani uopšste naivna ekipa. Naravno da je ovde Partizan favorit i da tipujem 1, ali ne verujem da će biti lagana pobeda i ne verujem da će biti puno golova. 1 & 0-3 deluje kao pristojna opcija za ovaj meč.

Javor – Voždovac: Veliki pad kvote od juče do danas. Juče je kvota na domaće bila 2.7 danas tu negde oko 2. Nemam neki podatak zbog kojeg je to tako jedino što mogu da zaključim da je ipak Javor taj kojem više gori pod nogama i da će pokušati na domaćem terenu da upiše 3 boda. Igrali su relativno skoro meč u kupu koji se završio rezultatom 1:1 ali u tom meču Javor je bio dosta konkretniji i bolji. Voždovac u seriji od dva poraza i pokušaće da izbegnu treći i krunišu ovu polusezonu na pravi nacin međutim mene ovde zbog pada kvote, zbog domaćeg terena pa i kup utakmice pre nekih mesec dana vuče da ovde odigram winer 1. Mislim da ce Voždovac jako teško izvući pobedu, a Javoru polako gori pod nogama.

Zlatibor – Mačva: Domaćin definitivno podigao nivo igre u prethodnih par kola. Jako teško su izgubili u Nišu, u nadoknadi vremena, ali su pre toga upisali neke važne pobede i tako se stavili u poziciju da mogu da veruju u opstanak. Promeni su trenera, doveli novog golmana i još nekoliko igrača i to je uradilo plodom. Što se Mačve tiče sve već znamo o toj ekipi. Međutim da stvar bude gora oni na današnjem meču nisu kompletni i plus pred ovaj meč je smenjen trener Aničić. Tako da je u taboru Mačve jako loša situacija. Domaći ovu utakmicu sigurno vide kao šansu da uvećaju svoje šanse za opstanak i na domaćem terenu će sigurno juriti pobedu. Moj tip 1.

Radnik – Čukarički: Kao na meču Javor – Voždovac tako i na ovom, ove aktere smo gledali relativno skoro u kup duelu u Surdulici. Tada je bilo 2:2, a na utakmici pre te u duelu ovih rivala bilo je 3:3. Teško je reći ko je ovde blizži pobedi. Radnik je u ozbiljnom naletu igraju dobro zaista i pobeđuju u seriji dok sa druge strane Čuka napada Evropu i imaju zaista dobru ekipu. E sad kad je takva situacija ja verujem da možemo videti golove na ovom meču. Radnik ima Makarića koji igra zaista sjajno i svakoj ekipi može da postigne gol što je i dokazao ove godine u više navrata, a sa druge strane Čuka izuzetno ofanzivna ekipa sa Birmančevićem, Ezeom, Pantićem…Jedina otežavajuća stvar za ovu opkladu može da bude teren koji sigurno nije u idealnom stanju, ali nadam se da će obe ekipe zatresti mrežu makr jednom. Moj tip GG.

Rad – Spartak: Ovo su mečevi koje ne želite da pogađate. Težak meč za tipovanje bar meni. Rad dolazi posle pobede protiv Mačve i sigurno da je njihovo samopouzdanje veće nego inače. Igraju na domaćem terenu i pokušaće da se približe mirnoj luci. Spartak igra zaista dobro ove sezone, malo su počeli da igraju slabije od odlaska Nikolića, ali i dalje su dobra ekipa. Hvalili smo njihove pojedince više puta ove sezone i kada gledate na papiru oni su kvalitetniji tim u današnjem meču. Tako su i kladionice izašle sa tom ponudom ali neće im biti lako da pobede u Beogradu. Rad je u poslednjem meču skupo prodao kožu na domaćem terenu Radničkom iz Niša tako će verovatno biti i danas. Verujem da je Spartak kvalitetnija ekipa ali da će biti teško hoće. Moj tip je x2 ako je nekome kvota mala može da se odluci za igru x2&2+ jer Spartak igra otvoren fudbal, a verujem da Rad može da postigne makar jedan pogodak i da uvede utakmicu u 2+.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje