nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazil Serija A: Najave i prognoze mečeva (12. maj 2023)

Danas na programu više mečeva u Brazilskoj Seriji A, koja zbog velikog broja poznatih igrača koji su već imali karijere u Evropi, ali i mnogo talentovanih mladih igrača privlači pažnju kako ljubitelja fudbala, tako i kladioničara.


00:30 Botafogo RJ – Corinthians

Botafogo je na sjajan način otvorio ovu sezonu i jedini je tim u čitavoj ligi koji ima učinak od 4 pobede iz isto toliko mečeva, što nisu očekivali ni najveći fanovi ovog tima, ono što posebno raduje jeste da su slavili protiv favorizovanih Atletico MG i Flamengo pa se može reći da su sjajnoj formi. Napadač Tiquinho Soares je trenutno glavna polegu kluba i neko ko je najviše doprineo ovim rezulatatima, a upravo je više napadačkih opcija ono što Botafogo ima više u odnosu na prošlu sezonu.

Sa druge strane Corinthians je tim koji je na 16.mestu sa skorom 1 pobeda, 1 remi i 2 poraza i gol razlikom 5:7. Poraženi su na oba gostovanja ove sezone i to od Goiasa 3:1 i Palmeirasa 2:1. Deluje da je prinudna promena trenera do koje je došlo kada je Vitor Pereira koji je prošle godine doneo timu 4.mesto i otišao, a došao neiskniji Fernando Lazaro koji je bio analitičar u selekciji Brazila košao tim nekog boljeg rezultata do sada, pa će biti zanimljivo videti da li će i na koji način Lazaro uspeti da razdrma tim, naročito kada se zna da će Renato Augusto biti van terena još neko vreme zbog oporavka od povrede kolena.

Mišljenje urednika: Svi mečevi Korintijansa ove sezone završeni su prolaskom igre GG, dok je 3 od 4 mečeva domaćina takođe završeno uz primljen gol, deluje mi da napad gosta u Yuri Alberto – Roger Guedes može svakako da ugrozi odbranu domaćina, pa ćemo i mi danas predložiti igru GG po kvoti 2,00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje