nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazilac se preselio u Liverpul

Brazilski internacionalac – Alan Markeš Loreiro poznatiji samo kao Alan realizovao je transfer u redove engleskog kluba – Evertona.

29-godišnji vezista je pristigao na „Goodison Park“ za sumu od 25 miliona eura, koliko pripada njegovom dosadašnjem klubu, Napoliju. Brazilac je sa upravom „Karamela“ parafirao saradnju do leta 2023. godine i uzeo dres sa brojem 6.

 

„Predstavlja mi ogromno zadovoljstvo to što sam stigao u Everton. Radi se o klubu koji ima bogatu tradiciju, velike ambicije i sjajnog trenera, Karla Anćelotija. To su razlozi zbog kojih sam došao u klub. Svi u klubu mogu od mene da očekuju apsolutnu posvećenost. Primio sam mnogo poruka dobrodošlice od navijača i to me čini vrlo srećnim i daje mi samopouzdanje“, istakao je brazilski reprezentativac.

Alan je tako nakon osam godina napustio Italiju, gde je u predhodnih pet sezona nastupao za Napoli, a tri godine ranije nosio je dres Udinezea.

Everton je tako potvrdio svoje prvo veliko letnje pojačanje, a u narednom periodu očekuju se i dolasci – Abdulaja Dukurea i Hamesa Rodrigeza.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://www.evertonfc.com/

Prethodna vest
Sledeća vest

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje