petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li domaćin ponovo ,,pomaže“ gostu u borbi za opstanak?

Od 13:15 časova u nedelju igra se duel Prve lige Češke Republike, a sastaju se Jablonec i Pribram, meč se igra u okviru 25.kola.

Jablonec se nalazi na 7. mestu sa skorom 8-8-8 i gol razlikom 35:30. Pozicija na kojoj se nalaze garantuje im mirnu završnicu prvenstva, jer ne mogu do mesta koje vodi u Evropu, a ni da ispadnu iz lige. Na domaćem terenu imaju skor 6-4-2 i gol razlika 25:12.

Pribram se nalazi na poslednjem mestu sa skorom 5-3-16 i gol razlikom 20:48. Na gostovanjima imaju skor 0-2-10 i gol razliku 5:25. Prva ekipa koja je u bezbednoj zoni beži im tri boda.

E sad ono što je interensantan podatak, to je da je slična situacija bila i prošle godine, ovi timovi su se sastali u poslednjem kolu prošle godine kada je Pribramu bio neophodan boda da ostane u ligi,a meč je završen 0:0 bez uradaraca u gol sa obe strane. Postoji neka verzija da su vlasnici ovih timova u dobrim odnosima i da sarađuju i van fudbala.

Rukovodstva dva kluba pred prošlosezonski meč!

Pribramu su bodovi neophodni i sada dok je Jablonec tu gde jeste i ne može ni da napreduje puno ni da nazaduje, a kvota na duplu šansu X2 je odličnih 2,90.

Tip je zasnovan na informacijama do kojih smo došli prateći strane kladioničarske forume i na pretpostavci da su imali dogovor i prošle sezone.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje