subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je na redu pobeda domaćeg tima?

U okviru 23. kola norveške Eliteserien lige odigraće se utakmica između Valerenge i Haugesunda koja je na programu u terminu od 17 časova.

Valerenga se posle 22 odigrana meča nalazi na 7. poziciji, na svom kontu ima ukupno 31 bod, a do sada je zabeležila 7 pobeda, 10 remija i 5 poraza.

Haugesund ima isti broj bodova kao i domaćin, ali uz skor od 9 pobeda, 4 remija i 9 poraza. Zbog nešto lošije gol razlike trenutno se nalazi na 8. mestu.

Ono što je najzanimljivije u vezi sa ovim ekipama jesu rezultati sa njihovih međusobnih utakmica odigranih u poslednje četiri i po godine, koji nas podsećaju na saradnju. Naime, Valerenga i Haugesund su zabeležili po jednu pobedu u sezoni 2017, zatim, u sezoni 2018 smo mogli da vidimo trijumf Haugesunda i nerešen ishod, da bi se već u naredne dve sezone, 2019 i 2020, vratili “3 za 3“.

S obzirom na to da je na prvom meču u ovoj sezoni slavio Haugesund, danas se kao logičan izbor za klađenje nameće pobeda Valerenge po kvoti 1,70, ali po našem mišljenju vredi pokušati i sa prelazom “2-1“ (23,00), što ne bi bio prvi “lom“ u njihovoj režiji. Šta vi mislite, da li ove dve ekipe sarađuju?

Valerenga – Haugesund – 2:1 (0:1)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Pete Linforth from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje