četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je na redu pobeda gostujućeg tima po kvoti 3,60?

Ekipe Lindome GIF i Torns IF sastaće se ove subote, sa početkom od tačno 13 časova, u okviru 19. kola švedske Division 1 – Södra.

Lindome GIF se uoči današnjeg susreta nalazi na 13. poziciji, što je sam vrh zone za ispadanje, dok na svom kontu ima 17 poena i skor od 4 pobede, 5 remija i 9 poraza.

Torns IF je trenutno u nešto boljoj situaciji jer ima 21 bod i zauzima 11. mesto na tabeli. U dosadašnjem toku sezone “plavo-žuti“ su ostvarili 6 pobeda, 3 remija i 9 poraza.

Ipak, najinteresantnija stvar u vezi sa ovim ekipama jesu upravo njihove međusobno odigrane utakmice s obzirom na to da rezultati sa istih podsećaju na popularni “3 za 3“.

Međusobne utakmice: Lindome – Torns (www.flashscore.com)

Lindome GIF i Torns IF su se prvi put sastali u maju 2014. godine, a od tada su u sezonama 2014, 2019 i 2020 i jedni i drugi zabeležili po jednu pobedu i to bez primljenih golova.

Kako je na prvoj ovosezonskoj utakmici do tri boda došao gostujući tim, tj. Lindome, kao logičan izbor za ovu utakmicu (uzimajući u obzir potencijalnu saradnju) nameće se tip “2“ po kvoti 3,60. Dupla šansa “X2“ se plaća kvotom 1,70, a “W2“ kvotom 2,50.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje