utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

U proseku su postizali više od 5 golova po utakmici!

Sa početkom od 15 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 21. kola malezijske Super League između ekipa Kuala Lumpur City i Kedah Darul Aman.

Kuala Lumpur City se u ovom trenutku nalazi na 6. poziciji, na svom kontu ima ukupno 30 bodova, a do sada je uspeo da ostvari 7 pobeda, 9 remija i 4 poraza.

Kedah je u odnosu na svog protivnika odigrao jedan meč manje, ali je ostvario 12 pobeda, 3 remija i 4 poraza i tako sa 39 osvojenih poena “seo“ na 2. mesto.

Međusobne utakmice: Kuala Lumpur City – Kedah (www.flashscore.com)

Što se tiče prethodnih međusobnih okršaja Kuala Lumpur City-a i Kedah-a, možemo da primetimo da su se na poslednjih 7 utakmica njihove mreže zatresle ukupno 36 puta ili u proseku neverovatnih 5,14 puta po meču, dok je na poslednjih 6 susreta taj prosek bio čak 5,5.

Zahvaljujući ovakvim rezultatima svaki put smo mogli da naplatimo tip “3+“ (1,80), dok su “GG“ (1,65) i “GG3+“ (2,10) bili dobitni na svakom od poslednjih 6 susreta. Hoće li tako biti i danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje