petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je ovaj meč pravi izbor za klađenje na golove?

U okviru četvrt-finala kupa Mađarske ove srede će se odigrati utakmica između MOL Fehervara i Budafokija, koja je na programu od 14 sati i 30 minuta.

MOL Fehervar je u dosadašnjem toku kupa savladao Tiszafoldvar (5:0), Gardony Varosi (4:1), Vasas (2:1) i Ferencvaros (2:1), dok je Budafoki bio bolji od ekipa kao što su Mohacsi (6:0), Dabas-Gyon (3:2), DTE (11:0) i Paks (4:2).

Međusobne utakmice: MOL Fehervar – Budafoki (www.flashscore.com)

Pored toga što su se mreže redovno tresle na prethodnim kup utakmicama ovih dveju ekipa, možemo da primetimo da je i na njihovim međusobnim susretima situacija bila potpuno ista. MOL Fehervar i Budafoku su se u periodu od 30. novembra 2016. do 7. marta 2021. godine sastali 6 puta, a pritom su postigli ukupno 22 gola ili u proseku čak 3,67 gola po meču.

Što se tiče tipova za klađenje, trebalo bi napomenuti da je svih 6 puta bio dobitan “GG3+“, koji se danas plaća kvotom 1,95. Pored toga, za tip “GG“ se nudi kvota 1,70, dok čist “3+“ možete odigrati po kvoti 1,40. Hoće li Mađari i danas biti efikasni?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje