ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 10. mart

U okviru osmine finala turnira u Dohi snage će odmeriti legendarni Švajcarac Rodžer Federer i Britanac Danijel Evans. Prema kladionicama favorit za prolaz u narednu rundu jer Federer, čija se pobeda plaća kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Veliki veliki hajp se digao oko Federerovog povratka na teren. Legendarni Švajcarac je napravio pauzu dužu od godinu dana, a u međuvremenu je imao i dve operacije na kolenu. Ipak, prema onome što je on izjavljivao stanje sa kolenom je 100% dobro, jer da nije ne verujemo da bi Federer igrao uopšte. Turnir u Dohi i Dubaiju su jedni od omiljenih za Federera, jer je podloga dosta brza i tu dolazi do izražaja njegova super agresivna igra.

Možda jeste malo rizično igrati na Federera posle tako duge pauze, ali ipak smo se odlučili za rizik. Razlog za igranje na Federera jeste partija koju je juče odigrao Evans protiv Šardija. Blago je reći da se Evans u tom meču izvukao i realno gledano to je trebao da izgubi. Šardi je u tom meču verovali vi, ili ne imao čak 18 brejk lopti, a iskoristio je samo dve. To je ključ poraza Šardija i ujedno pokazatelj koliko je igra Evansa bila slaba. Očigledno je da se i Britanac traži i da mu treba vremena.

Ne verujemo da će se forma Evansa podići za 24 sata, tako da će Federer sigurno imati šansu. Za razliku od Šardija, Federer ima dosta veći arsenal udaraca i on će znati to da iskoristi. Očekujemo dosta nadmudrivanja sa slajs bekendima, jer obojica ga forsiraju baš baš mnogo.

Uzdamo se u taj elan koji kod Federera sigurno postoji, jer dugo nije igrao, tako da ukazaćemo poverenje legendarnom Švajcarcu.

Predlog za klađenje: Pobeda Federera sa dva i više gemova razlike 1,65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje