ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dellacqua rekla „zbogom“ tenisu

Australijska teniserka, Casey Dellacqua objavila je da u 33. godini života prestaje profesionalno da se bavi ovim sportom i prekida svoju igračku karijeru.

„Osvrćući se na svoju karijeru, sada kada je gotovo, to je bila vožnja rolerkostera, ali stvarno uzbudljiva. Ponosna sam na ono što sam učinila. Ponosna sam i na to što sam predstavila svoju zemlju na način na koji jesam. Bila je to sjajna karijera. Volela sam svaki minut. Čak i padove, jer uvek nešto naučiš iz njih. Imam toliko lepih sećanja iz ovog sporta koje ću pamtiti do kraja života. Takmičenja će mi nedostajati najviše. Nedostajaće mi adrenalin kada sam na terenu, kada pobedim ili kada izgubim. Nedostajaće mi i publika i navijači da igram pred njima“, kazala je Dellacqua.

Najbolji plasman u singl konkurenciji imala je u septembru 2014. godine kada je bila 26. teniserka sveta na WTA listi. Veći uspeh imala je u dubl konkurenciji, gde je ukupno osvojila 7 WTA titula. Od nagrada na turnirima ukupno je zaradila oko 4.200.000 američkih dolara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje