petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Deset puta zaredom bio je dobitan isti tip!

Sa početkom od tačno 16 časova na programu je utakmica 15. kola južnoafričke Premier League u kojoj će Bloem Celtic dočekati Chippa United.

Bloem Celtic se uoči ovog kola nalazi na 13. poziciji jer je na 12 odigranih utakmica osvojio 11 bodova i zabeležio skor od 2 pobede, 3 remija i 5 poraza.

Chippa United, sa druge strane, ima učinak od 3 pobede, 4 remija i 6 poraza zbog čega na današnji meč stiže kao 11. tim na tabeli, sa ukupno 13 poena.

Međusobne utakmice: Bloem Celtic – Chippa Utd (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi ova dva tima jesu njihove međusobne utakmice, s obzirom na to da smo na svakom od poslednjih 10 susreta Bloem Celtica i Chippa Uniteda videli maksimlano dva gola odnosno prolaz tipa “0-2“.

Ukoliko mislite da će se taj niz neefikasnih susreta nastaviti i nakon današnjeg duela, tip “0-2“ možete odigrati po kvoti 1,45, a prvi “3+“ još od decembra 2015. godine po fantastičnoj kvoti 2,60. Koji od ova dva tipa ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje