subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedna goleada na susretu španskih klubova?!

Sa početkom od 21 čas očekuje nas utakmica osmine finala španskog Copa del Reya u kojoj se sastaju Rayo Vallecano i Barcelona.

Rayo Vallecano je ekipa koja se trenutno nalazi na 4. poziciji u LaLigi2, dok je u okviru kupa do sada bio bolji od Teruela, Haro Deportiva i Elchea.

Barcelona, sa druge strane, zauzima 3. mesto u prvenstvu Španije, LaLigi, a kada je reč o kupu, Katalonci su u prošlom kolu uspeli da savladaju Cornellu.

Međusobne utakmice: Rayo Vallecano – Barcelona (www.flashscore.com)

Iako su se ove dve ekipe poslednji put sastale u martu 2019. godine, kada je Rayo Vallecano još bio član elitnog ranga, ne bi trebalo ignorisati veoma interesantan niz rezultata koji smo mogli da vidimo na njihovim prethodnim susretima.

Naime, Rayo Vallecano i Barcelona su na poslednjih 5 utakmica postigli ukupno 29 golova (u proseku skoro 6 po meču), a pritom su svaki put bili dobitni tipovi “GG“ (1,85), “3+“ (1,55) i “4+“ (2,30), pa samim tim i “GG3+“ (2,20) i “GG4+“ (3,05).


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje