petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Devet vezanih utakmica na kojima je prošao isti tip

U okviru 14. kola čileanske Primere B odigraće se utakmica između Copiapo-a i Santiago Morning-a, koja je na programu od 21 sata po našem vremenu.

Copiapo se pred ovu utakmicu nalazi na 12. poziciji, ima ukupno 13 osvojenih bodova, do sada je zabeležio 3 pobede, 4 remija i 5 poraza.



Santiago Morning, sa druge strane, ima svega 9 poena, te sa skorom od 1 pobede, 6 remija i 5 poraza sada zauzima poslednje, 15. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Copiapo – S. Morning (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama, interesantno je da ove dve ekipe ne znaju za “3+“ još od marta 2015. godine. Od tada su se sastali ukupno 9 puta, a na svakoj od njih su postigli najviše dva pogotka, tj. ukupno 11 ili u proseku 1,2 gola po meču.

Šta vi mislite, hoće li Copiapo i Santiago Morning nastaviti “neefikasan“ niz ili će ga konačno prekinuti i prirediti nam goleadu? Novi “0-2“ se plaća kvotom 1,85, a “3+“ kvotom 1,75.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje