petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Deveti uzastopni “GG3+“ u prvenstvu Bolivije?!

Večeras od 23 sata i 30 minuta po našem vremenu na programu je meč 15. kola bolivijske Division Profesional u kojem će sastati Nacional Potosi i Guabira.

Nacional Potosi je u ovom trenutku drugoplasirani tim na tabeli, iza The Strongesta, dok na svom kontu ima 25 poena i skor – 8 pobeda, 1 remi i 4 poraza.

Guabira je u dosadašnjem toku sezone ostvarila 4 pobede, 3 remija i 6 poraza zbog čega na ovu utakmicu stiže sa 15 poena i kao 11. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Nacional Potosi – Guabira (www.flashscore.com)

Na poslednjih 8 međusobnih utakmica između Nacionala i Guabire, odigranih u periodu od marta 2021. do oktobra 2022. godine, imali smo priliku da vidimo ukupno 30 pogodaka ili u proseku 3,75 gola po meču. Trebalo bi napomenuti da je na svakom od tih osam susreta prošao tip “GG3+“, pa ukoliko mislite da će niz biti nastavljen isti možete ispratiti po kvoti 2,25. Tipovi “GG“ i “3+“ se plaćaju kvotama 1,93 i 1,60.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje