subota, 09. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 28. maj 2023.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


14:30 Utrecht – Emmen (Holandija – Eredivisie)

Poslednje kolo holandskog šampionata nam između ostalih donosi i utakmicu između Utrechta i Emmena. Domaćin će sezonu sigurno završiti na sedmoj poziciji, čime je obezbedio mesto u play-offu, dok će gosti morati da reše pitanje opstanka u doigravanju. Kada je reč o njihovim međusobnim susretima, Utrecht i Emmen su do sada odigrali svega 6 utakmica, a pritom su odradili čak 3 prelaza – prvi i treći u korist današnjeg gosta, a drugi uz pobedu domaćina ovog meča. Dakle, rezultatski nebitan meč za obe strane i nije isključeno da će na ovom meču priliku dobiti i mlađi igrači kako bi oni standardni odmorili za play-off, a uz činjenicu da su u prošlosti često “lomili“ moguće je vidimo neki preokret uz veliki broj golova na ovom meču. Srećno ako ispratite!

2-1 (19,00) / 1-2 (45,00) / PR1 (6,50) / PR2 (16,00) – 3:2 (1:1)

Međusobne utakmice: Utrecht – FC Emmen (www.flashscore.com)

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje