subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Domaćin popravio utisak iz prvog meča, ali je i to bilo nedovoljno!

Selekcija Katara ponovo je danas bila na terenu i definitivno su prvi tim koji je izgubio sve šanse da se nađe u 1/8 finala, danas su poraženi 1:3 od selekcije Senegala, iako se može reći da je Katar dosta popravio utisak u odnosu na prvi meč na otvaranju šampionata.

Senegal je dominirao terenom, formacija je promenjena i za razliku od prvog meča igrali su sa dva klasična napadača, a nekoliko solidnih prilika propustio je Ismaila Sarr. Gol za Senegal pao je pred sam kraj prvog poluvremana, u 41. minutu kada je lošu reakciju štopera Khoukija, iskoristio napadač Salernitane – Boulay Dia i doveo Senegal u vođstvo. Odmah po početku drugog dela igre, još jedan gol, ovog puta drugi napadač Senegala – Diedhiou, na asistenciju Ismail Jacobsa iz kornera.

Od tog trenutka Katar je zaigrao dosta bolje, a u 63. minutu odlična intervencija Mendija, golmana Senegala koji je odbranio udarac iz blizine Alomoez Alija, a u 67. i udarac Ismaeel Mohammada, koji je već u 78. minutu uputio sjajan centrašut, a gol glavom, prvi u istoriji za Katar, postigao je Muntari. Na poslednji gol na meču, čekalo se samo 6 minuta, kada je Bamba Dieng iskoristio odličnu povratnu loptu I.Ndiaye-a, koji je u tom napadu nanizao driblinzima nekoliko igrača Katara i pokazao da je sa pravom dobio poziv u nacionalni tim, iako nije učestvovao tokom kvalifikacija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje