četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Tunis – Australija (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.

Selekcija Tunis odigrala je odličan meč u 1. kolu grupe D i osvojila vrlo važan bod protiv favorizovane selekcije Danske i tako pokazala da može vrlo ozbiljno da se umeša u borbu za prolazak dalje iz ove grupe, iako pred početak takmičenja ništa nije nagoveštavalo takav rasplet. Tim je sastavljen od igrača od kojih su mnogi ponikli u akademijama širom Evrope, a dosta isksunih igrača u timu donosi dodatan kvalitet poput Msaknija i Khazrija. Može se reći da su u meču sa Danskom bili i blizu postizanja gola, ali i da su u nekim situacijama imali znanja i sreće da se izvuku. U ovom meču očekuje se da pokažu da su kvalitetniji tim od Australije, veći broj tehnički darovitijih igrača sa dosta većim iskustvom, svakako im daje za pravo da se nadaju osvajanju tri boda u ovom meču.

Izostanci: nema izostanaka u timu Tunisa

Očekivana postava: Dahmen – Talbi, Meriah, Bronn, Abdi, Laidouni, Skhiri, Drager, Msakni, Khazri, Jebali


Što se tiče selekcije Australije, oni su na ovo prvenstvo došli sa statusom jedne od najslabijih ekipa na turniru, dosta igrača iz domaće lige, kao i iz liga širom sveta, ali jako malo onih koji igraju na top nivou i koji su nosioci svojih timova, što se najbolje videlo u duelu sa Francuskom, u kome su primili četiri gola, a deluje da su mogli i više da je Francuska igrala na još većem nivou. Svakako da je meč sa Tunisom prilika da Australija osvoji neki bod i činjenica je da će im to biti lakše sad nego u utakmici sa Danskom, ali će morati mnogo organizovanije i bolje, nego u meču sa Francuzima, pitanje je samo da li oni to mogu i da li imaju kvaliteta za tako nešto.

Izostanci: nema izostanaka u timu Australije

Očekivana postava: Ryan, Atkinson, Souttar, Rowles, Behich, Mooy, Leckie, Goodwin, Irvine, McGree, Duke


ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!


Mišljenje urednika: Svakako da očekujemo duel gde će Tunis ponovo pokušati da pokaže deo repretora iz meča sa Danskom, ukoliko ponove to zalaganje i tu borbenost uz nešto bolju realizaciju mogu i do sva tri boda i mislimo da će se oni pitati za sve u ovom meču, ipak oprezni smo jer afričke selekcije vrlo često umeju na ovakvim mečevima da imaju ,,žute minute“, a to može da odvede meč u drugom pravcu, pa je naš predlog 1X&0-3 gola po kvoti 1,70.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje