sreda, 28. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

Dubl dana – 24. novembar 2021.

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Ukoliko već niste, zapratite našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.


Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Poštovani čitaoci i dragi pratioci, na našem portalu imaćete priliku da čitate rubriku „Dubl dana“ koju ćemo objavljivati svakodnevno. U pitanju su dva para, s obzirom na to da povećan broj parova na tiketu povećava mogućnost pada. Dubl tiket predstavlja predloge naših urednika i nipošto ne predstavlja tiket stopostotne sigurnosti! Igrate ga isključivo na sopstvenu odgovornost.

Portal Sportske Novosti je naravno mnogo više od Dubla dana! Na našem sajtu možete pronaći još mnoštvo korisnih kladioničarskih informacija iz fudbala, košarke, tenisa, hokeja i drugih sportova!


Zapratite nas i na Instagramu!


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT!

21:00 Sheriff Tiraspol – Real Madrid 2 @1,26 (Evropa – Liga šampiona)
21:00 Liverpool – Porto 1X&2+ @1,55 (Evropa – Liga šampiona)

Inter će gotovo sigurno vijati pobedu protiv Šahtjora, a istom logikom mora da se vodi i Real, koji bi trebalo da ide na pobedu večeras. Liverpul ne treba da ide na sve ili ništa, jer prolazan u narednu fazu već ima zagarantovan, a Porto je ekipa koja u poslednje vreme prima golove na gotovo svakoj utakmici. Sa tim u vezi, i potencijalni remi Liverpula uz 2 ili više golova nam ide na ruku, a kvota je pristojna.

Ukupna kvota: 1,95


Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred „ograđujemo“, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju, te vas pozivamo da neke od parova prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta Sportske Novosti


Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje