petak, 12. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dubl dana – 26. maj 2023.

Preuzmite besplatno našu Android aplikaciju, preko koje možete brzo i jednostavno čitati naše najnovije vesti.


Ukoliko već niste, zapratite našu Facebook stranicu i ostanite u toku sa vestima iz sveta sporta.


Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Poštovani čitaoci i dragi pratioci, na našem portalu imaćete priliku da čitate rubriku „Dubl dana“ koju ćemo objavljivati svakodnevno. U pitanju su dva para, s obzirom na to da povećan broj parova na tiketu povećava mogućnost pada. Dubl tiket predstavlja predloge naših urednika i nipošto ne predstavlja tiket stopostotne sigurnosti! Igrate ga isključivo na sopstvenu odgovornost.

Portal Sportske Novosti net je, naravno, mnogo više od Dubla dana! Na našem sajtu možete pronaći još mnoštvo korisnih kladioničarskih informacija iz fudbala, košarke, tenisa, hokeja i drugih sportova!


Zapratite nas i na Instagramu!


ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

21:00 Bourg en Bresse – Nancy 1P1+ @1,38 (Francuska – National)
21:00 Avranches – Cholet 1P1+ @1,32 (Francuska – National)

Avranches je koliko toliko uhvatio pobednički ritam i verujemo da će i večeras da ide na sva tri boda, kako bi izbegao dno tabele. Sa druge strane, Cholet je siguran i igraće rasterećeno. Sa druge strane, drugi duel bi mogao da bude interesantan jer su u pitanju ekipe koje se bore za opstanak. Ovde i jednima i drugima ulogu igraju tri boda, te verujemo da će dati sve od sebe da pobede, a jedan rani gol bi možda otvorio utakmicu.

Ukupna kvota: 1,82


ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Od svakog potencijalnog promašaja se unapred „ograđujemo“, ponavljamo da se tiketi zasnivaju isključivo na ličnom mišljenju, te vas pozivamo da neke od parova prepišete ukoliko to želite, a ukoliko ne, na našem sajtu možete pronaći mnoštvo drugih analiza koje vam mogu pomoći pri sastavljanju Vaše dobitne kombinacije. Parovi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost. Srećno ukoliko ispratite!

Urednici sajta Sportske Novosti net

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje