ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dvojica Stevanovića napustila “crno-bele“

Aktuelni srpski šampion, Partizan, nakon velikog broja transfera poslednjih par meseci, letnji prelazni rok zatvoriće odlascima dvojiče igrača, golmana Nemanje Stevanovića i napadača Alena Stevanovića.

25-godišnji golman Nemanja Stevanović ugovor sa “crno-belima“ raskinuo je uz saglasnost kluba, te će novi angažman potražiti kao slobodan agent. U dresu Partizana branio je od prošlog leta kada je stigao iz redova Čukaričkog. Tokom prošle sezone među stativama stajao je samo 7 puta, a iako je napravio par kardinalnih grešaka, sa 5 primljenih golova može se reći da je odlično odradio svoj deo posla s’ obzirom da je njegova ekipa slavila na svakoj od tih 7 utakmica.

26-godišnji levi krilni napadač Alen Stevanović takođe je raskinuo ugovor uz saglasnost kluba iz Humske 1, a kao slobodan agent nešto kasnije postao je član Levskog iz Sofije. Boje Partizana branio je od avgusta 2015. godine kada je došao iz redova italijanskog Torina. Od tada uspeo je da ostvari ukupno 47 nastupa, a pritom je postigao 6 golova i 6 asistencija. Zbog povrede kolena tokom ove sezone nije ostvario niti jedan nastup.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje