četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Efikasan okršaj i odlične kvote u derbiju BiH?!

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta na programu je utakmica 9. kola Premijer Lige BiH između gradskih rivala Sarajeva i Željezničara.

Sarajevo se nakon 8 odigranih kola nalazi na liderskoj poziciji jer je do sada osvojio 32 boda, pritom ostvarivši 10 pobeda i 2 remija.



Željezničar, sa druge strane, ima skor od 9 pobeda, 1 remija i 2 poraza, zbog čega u ovom trenutku, sa ukupno 28 poena, zauzima 2. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Sarajevo – Željezničar (www.flashscore.com)

U poslednje dve godine, tačnije na poslednjih 6 utakmica, fudbaleri Sarajeva i Željezničara su bili itekako raspoloženi za postizanje golova, pa smo tokom tog perioda imali priliku da vidimo ukupno 24 pogodaka ili u proseku tačno 4 po meču.

Takvi rezultati su bili dovoljni za redovan prolaz tipa “3+“, koji se danas plaća kvotom 2,15, ali i da “GG“ (1,90) i “GG3+“ (2,60) budu viđeni na čak 5 od tih 6 utakmica. Sve u svemu, interesantan niz rezultata, a nadamo se da će se i nastaviti.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje