četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Efikasan okršaj i u Crnoj Gori?!

Sa početkom od tačno 17 sati na programu je utakmica 22. kola Prve Crnogorske Lige u kojoj će se sastati Budućnost i Titograd.

Budućnost se uoči ovog duela nalazi na 1. poziciji sa ukupno 53 osvojena boda jer je od početka sezone ostvarila 17 pobeda, 2 remija i 2 poraza.

Titograd, sa druge strane, ima 20 poena i skor od 5 pobeda, 5 remija i 11 poraza, te se nakon 21 odigranog kola nalazi na pretposlednjoj, 9. poziciji.

Međusobne utakmice: Budućnost – Titograd (www.flashscore.com)

Kada je reč o prethodnim susretima ovih timova, možemo da uočimo da su i Budućnost i Titograd bili veoma raspoloženi za napadački fudbal, pa su tako na 8 odigranih susreta, u periodu od oktobra 2018. do novembra 2020. godine, uspeli da postignu ukupno 28 pogodaka.

To je bilo dovoljno za redovan prolaz tipa “3+“, koji se danas plaća kvotom 1,70. Pored toga, tipove “GG“ (2,25) i “GG3+“ (2,75) smo mogli da vidimo na čak 6 od tih 8 utakmica. Hoće li Budućnost i Titograd i danas biti efikasni, šta vi mislite?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje