Advertisement

U noći između nedelje i ponedeljka, tačnije od 4 sata nakon ponoći, na programu je meč 8. kola meksičke Lige MX u kojem će se sastati Guadalajara Chivas i UNAM Pumas.

Guadalajara Chivas se nakon sedam odigranih kola nalazi na 14. poziciji, od ukupno 18, dok na svom kontu ima 7 bodova te skor od 1 pobede, 4 remija i 2 poraza.

UNAM Pumas je, sa druge strane, ostvario 1 pobedu, 2 remija i 4 poraza zbog čega uoči ovog duela ima samo 5 poena i zauzima pretposlednje, 17. mesto.

Međusobne utakmice: Guadalajara Chivas – U.N.A.M. Pumas (www.flashscore.com)

Ono što je zanimljivo u vezi sa ovim timova jeste činjenica da su nam njihovi međusobni susreti godinama unazad donosili prepune mreže. Tako smo na poslednjih 8 utakmica, odigranih od januara 2017. do novembra 2020. godine, videli ukupno 23 gola kao i redovan prolaz tipa ”GG”. Deveti vezani ”GG” u režiji Guadalajara Chivas i UNAM Pumasa plaća se kvotom 1,90.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here