nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Eliteserien“ 2023 – Najava 2. kola (nedelja)

Danas na programu gotovo svi mečevi najjačeg rang Norveške lige, a mi smo odabrali dva meča na kojima očekujemo prolazak naših predloga.

Od 17 časova Bodo/Glimt će dočekati ekipu Stabeka, Bodo je klub se u poslednjih nekoliko godina izdvojio kao jedan od najzanimljivijih i najuspješnijih klubova u Norveškoj. Njihov uspeh je u velikoj meri posledica inovativnog pristupa i usmerenosti na razvoj sopstvenih igrača i korišćenja modernih fudbalskih tehnologija. Bodo/Glimt ima jedan od najboljih fudbalskih centara u Norveškoj, gdje se razvijaju i obučavaju mladi igrači. Klub je takođe poznat po svojoj napadačkoj igri, s naglaskom na brzom kretanju lopte i kreativnosti u napadu.Pored toga, Bodo/Glimt je poznat i po tome što je jedan od prvih klubova u Norveškoj koji je počeo koristiti naprednu analizu u fudbalu. Klub je razvio sopstveni sistem analize podataka koji im pomaže u odabiru igrača i taktike, kao i u praćenju i poboljšanju performansi igrača. Tim je izuzetno dobro počeo sezonu pobedom u gostima protiv Sarpsborga 0:2, a imali su toliko šansi da je moglo da bude i ubedljivije za razliku od domaćina koji im nije stvorio ozbiljniju šansu. Sa druge strane Stabek je odigrao nerešeno protiv Odd-a, iako je imao više šansi i bolju igru, čak i pogođenu prečku i još nekoliko dobrih šansi, ali nije bilo golova. Stabek će definitivno koristiti jako loš teren kada igra kao domaćin kao svoju prednost, ali definitivno nisu tim koji može da ugrozi Bodo. Po nama ovo je idealno za predlog 1PD1+P&2+ (domaćin daje gol u prvom i najmanje dva gola na meču) po kvoti 1,50.

Drugi meč koji smo izdvojili takođe se igra od 17 časova, Odds će dočekati ekipu Branna. Odds je u prvom kolu uspeo da osvoji bod na gostovanju Stabeku po izuzetno teškom terenu, čak je mogao i do tri boda iako je bio u podređenom položaju veći deo meča, ali je Jevtović promašio jako dobru šansu. Novi trener tima Arne Johansen dobro je krenuo, a sada želi da nastavi tako, dobro su se pojačali dolaskom Diomandea iz Al Arabija i Ovusua iz MLS lige, pa se očekuje da na domaćem terenu teško ispuštaju sve bodova, sa druge strane je Bran, povratnik u najjaču ligu koji je u prvom kolu odigrao sjajno i slavio 3:0 protiv Haugesunda, imali su još dosta dobrih šansi i pokazali da sa pravom navijači očekuju da budu ove sezone bliže gornjem delu tabele, tim je gotovo nepromenjen u odnosu na onaj koji je izborio plasman, a pojačali su se i dolaskom Larsena iz Bodoa i Matisena iz Lilestrema kao najvećih pojačanja. Pošto se radi o duelu dva jako dobra ofanzivna tima, predlažemo igru GG po kvoti 1,65


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje