petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Engleski trener produžio ugovor sa klubom koji je i stvorio!

Sjajne vesti za sve navijače švedskog prvoligaša Ostersundsa, čovek koji je jedan od najzaslužnijih za uspon ovog kluba iz četvrtog ranga takmičenja do učešća u 1/16 finala Lige Evrope, Graham Poter, produžio je ugovor sa klubom na još četri godine.

Podsećamo vas da na našem portalu možete pročitati priču o Ostersundsu u dva dela: Fudbalska bajka iz Švedske 1 i Fudbalska bajka iz Švedske 2.

O produžetku ugovora je rekao: ,, Ovo je dokaz koliko mi se sviđa na ovom poslu i da imamo još puno zajedničkog posla. Iako je bilo puno špekulacija o mom odlasku, nikada nisam imao želju da odem odavde. Tokom ručka danas smo pričali o tome koliko je čudno što smo od putovanja autobusom po Severu Švedske i utakmica u nižim rangovima takmičenja stigli do meča sa Arsenalo, ali uvek morate da tražite nove motive i želju za radom i dokazivanjem. Drago mi je što imam priliku da živim ovde na Jamtlandu gde se zaista osećam odlično, predsednik je postavio nove ciljeve, a prvi je da popravimo plasman od prošle godine kada smo bili peti u ligi.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje