petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Eredivisie (Holandija): Najava 22. kola (sreda – utakmice od 18:30)

Holanđani igraju i danas, a podeljeni su u dva termina. U okviru ovog članka analiziraćemo utakmice koje se igraju u prvom terminu, a nadamo se da će vam analize pomoći pri sastavljanju svojih dobitnih kombinacija. Želimo vam puno sreće danas!


18:30 PSV – Excelsior

PSV će da ugosti Ekselsior kao apsolutni lider tabele, zaista mora da se dogodi čudo da bi Ajaks, a kamoli bilo koja druga ekipa uspela da dođe do prvog mesta. Sa druge strane, Ekselsior „mirno plovi“ sredinom tabele, gde će najverovatnije i ostati do samog kraja prvenstva, što je za njih svakako solidan uspeh.

Na ovoj utakmici PSV je nesumnjivo apsolutni favorit, ali bismo vam svakako savetovali da ne tipujete „1“ zbog prilično mizerne kvote koja nije vredna rizika. Kada su u pitanju izostanci, za domaćina neće igrati Marco van Ginkel (24/12 – sredina), dok za goste neće igrati Alessandro Damen (3/0 – golman), Desevio Payne (4/0 – odbrana), Zakaria El Azzouzi (17/2 – napad) i Ryan Koolwijk (17/2 – sredina). U obe ekipe se pominju i potencijalni izostanci, ali ih ne bismo mešali sa ovim spiskom jer do utakmice ima preko 18 časova.

Dakle, PSV na svom terenu zaista deluje kao pravi šampion, a poslednji poraz na istom doživeo je od Osijeka krajem jula prošle godine. Naš predlog za klađenje je „1-1“ po kvoti 1.45, jer smatramo da će kvalitet i šampionski mentalitet da preovladaju, a velikih izostanaka kod domaćina gotovo i da nema.


18:30 Twente – Alkmaar

Na utakmici između Tventea i Alkmara gost važi za favorita, a da vas je neko isto to upitao na početku sezone, teško da biste tako rekli. Iz proteklog delog šampionata AZ ima 43 boda, dok Tvente ima svega 16 i bori se za opstanak. Naše mišljenje je da će ovo biti zaista teška utakmica za obe ekipe, ali gosta i mi vidimo kao blagog favorita.

Tvente je u katastrofalnoj formi u ligi, od polovine decembra nije uspeo da slavi, a teško da će u skorije vreme ukoliko nešto ne promeni u svojoj igri. Tvente u proseku prima 1.8 golova po utakmici, a Alkmar postiže 1.9. Moguće je da će se ovaj meč završiti minimalnom prednošću gosta, ali to zaista ne možemo da znamo. Po nama je upravo ovaj meč jedan od onih za izbegavanje. Kada su u pitanju izostanci, za Tvente neće igrati Luciano Slagveer (16/1 – sredina) i Mounir El Hamdaoui (2/0 – napad), a za goste neće igrati Calvin Stengs (1/0 – napad), Marko Vejinović (7/0 – sredina) i Jeremy Helmer (16/4 – sredina).


18:30 Utrecht – Sparta Rotterdam

Utreht i Sparta iz Roterdama su poslednji par u terminu od 18:30, a apsolutno sve sem pobede Utrehta smatralo bi se velikim iznenađenjem. Naime, Sparta je prikovana za samo dno tabele uz svega 14 osvojenih bodova u dosadašnjem delu šampionata, a Utreht je u takvoj poziciji da se bori za mesto koje može da ga odvede u Evropu – kao i uvek. Osamnaesta, odnosno poslednjeplasirana ekipa na tabeli zasigurno ispada u rang niže, a sigurno je da će fudbaleri iz Roterdama pokušati da se izjednače sa Rodom, Bredom, pa čak i Tventeom po bodovima. I dalje je ovo daleko od kraja i rasplet je moguć na zaista mnogo načina.

Kada su u pitanju ove dve ekipe, Utreht je zapao u nešto lošiju seriju, odnosno u seriju remija. Međutim, ako pogledamo sa kim je sve delio bodove, može se zaključiti da ti rezultati i nisu toliko loši. U pitanju su Ajaks, Fejnord i Alkmar, a skoro je slavio i protiv Anderlehtea u okviru prijateljske utakmice. Sa druge strane, Sparta je poražena na 9 od poslednjih 11 utakmica, i zaista teško mogu da se pomaknu sa dna uz ovakvu igru, ako nas pitate.

Što se izostanak tiče, za domaćina neće igrati Patrick Joosten (0/0 – napad), Simon Makienok (2/0 – napad), Anouar Kali (1/0 – odbrana) i Jean-Christophe Bahebeck (7/3 – sredina). Primećujete da to nisu ključni igrači, što ide u prilog našem tipu. Za goste neće igrati samo golman Roy Kortsmit (19/0 – golman), koji je ujedno i prvi golman ove ekipe, te tu vidimo dodatnu šansu Utrehta. Takođe, neće igrati ni Janne Saksela (0/0 – golman), koji je poslednji put obukao dres Sparte u sezoni 2016/17, i to svega 5 puta. Nakon toga je povređen, a od povrede se nažalost ne oporavlja i dalje.

Naš predlog je „1“ po kvoti 1.50, a naš predlog za strelca je Zakaria Labyad ili Cyriel Dessers.


Ove utakmice možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje