utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje (Sreda)

Danas je ponuda bogata kada je tenis u pitanju, ali i pored toga treba biti obazriv i ne zaletati se. Mi smo za vas izdvojili jedan dubl koji bi uz malo sportske sreće trebao da prođe bez problema.

Rišar Gaske – Danil Medvedev

Ako ste čitali našu najavu onda ste sigurno pročitali da je turnir u Monpeljeu omiljen turnir Rišara Gaskea. On je u prethodnih 5 sezona igrao finale, a osvojio je tri titule.
Forma mu je više nego solidna, jer ako ne računamo onaj poraz sa početka sezone od Cicipasa on ima samo još jedan poraz od Federara koji je neprikosnoven.
Sa druge strane Medvedev je osvojio Sidnej to stoji, ali od tada bukvalno nije igrao tenis. Ispao je rano na Australijan openu od Čunga, i ta forma u kojoj je bio sigurno je nestala usled duge pauze. I dalje je on relativno mlad i „zelen“ i ima još mnogo da uči.
Gaske brani veliki broj poena ovde, tačnije brani prošlogodišnje finale u kom je bio poražen od Zvereva. Uz formu i istoriju njegovih rezultata ovde u Monpeljeu on mora biti favorit.

Predlog: Pobeda Gaskea 1,40

Ivo Karlović – Ernesto Eskobedo

Nemojte da vas začudi što je Ivo Karlović odlučio da igra na šljaci u Ekvadoru, jer ova šljaka nije ni nalik onim iz Evrope. Ovde su uslovi dosta drugačiji, jer se igra na velikoj nadmorskoj visini što dosta ubrzava terene.
Ključ ovog meča jeste Eskobedo koji ne sme sebi da dozvoli da pravi neke besmislene greške. Ni servis ne treba da mu bude nešto preterano brz već da ga plasira i da ima bar malu prednost nakon istog. Karlović nije sposoban da proklizava po šljaci to je svima jasno, pa je zadatak Eskobeda da često igra drop šotove i šeta Karlovića sa jedne na drugu stranu.
Sa druge strane ovaj teren je dovoljno brz da Karlović može da razvije 200 km/h pri servisu tako da on uz neke korektne procente prvog servisa ne bi trebao da ima problema.
Margina je 25,5 i to je po nama previsoko, ali zato prvi set više od 10,5 gemova je prava opcija.

Predlog: Prvi set over 10,5 gemova.

Ovaj dubl nam daje kvotu 2,31, a po ovim kvotama ove tipove možete odigrati samo u Maxbetu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje