petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

EURO 2021: HRVATSKA – ŠPANIJA (najava meča i predlog za klađenje)

Hrvatska i Španija sastaće se danas od 18 časova na stadionu „Parken Stadium“ u Kopenhagenu, a mesto za četvrtinu finala izboriće, naravno, samo jedan tim.

U dosadašnjoj fazi Evropskog prvenstva, Hrvati su igrali toplo-hladno, često su igrali bez prevelikog presinga, što im nije donelo dobar rezultat protiv Engleske, a ni protiv Češke. Ipak, na utakmici protiv Škotske, promena u stilu igre donela je i dobar rezultat, koji je bio dovoljan da prođu u narednu fazu takmičenja. Možemo slobodno da kažemo da je Nikola Vlašić dobrom igrom doprineo pobedi Hrvatske, a kada je reč o izostancima, Dejan Lovren zbog kartona neće igrati, a za očekivati je da Duje Ćaleta-Car bude na mestu štopera. Borna Barišić zbog povrede biti odsutan, a uz levu aut-liniju biće Joško Gvardiol. Jedna vrlo nezgodna situacija je ta što Ivan Perišić neće biti u igri zbog COVID-a, tako da će u napadu biti Perišić, uz pomoć Rebića i Vlašića po bokovima.

Španci su mogli sebi da zakomplikuju život u relativno lakoj grupi, te su nakon utakmica protiv Švedske i Poljske imali svega 2 osvojena boda. Njihovu igru bismo najlakše okarakterisali kao besomučna dodavanja oko kaznenog prostora rivala, bez pravog rešenja za realizaciju. Često bi lopte bile vraćane do zadnje linije, pa čak i do golmana, usled odsustva ideje za prodor. Stoga, i ne čude rezultati u prve dve utakmice, dok su protiv Slovačke krenuli sličnim tempom, ali su onda eksplodirali, prošli kroz poroznu odbranu i postigli čak 5 golova. Alvaro Morata je kritikovan od strane javnosti zbog svojih promašaja, ali će vrlo verovatno i danas da nastupi. Španci ne bi trebalo da menjaju sastav, a nemaju ni izostanaka.

Španci jesu bolji, objektivno govoreći, treba imati u vidu to da Hrvatska ne igra ni približno dobro kao na SP pre 3 godine u Rusiji. Mi verujemo da će, ako ne pobede, Španci u 90 minuta ostati neporaženi, a da ćemo na početku videti odmeravanje snage, te očekujemo više golova u 2. poluvremenu. Naš predlog je „X2&2>“ po kvoti 2.45.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje