nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Everton se ne zaustavlja!

Engleski prvoligaš, Everton jedan je od najaktivnijih timova na fudbalskoj „pijaci“, a nakon dolazaka Klasena, Pikforda, Onjekurua novi fudbaler popularnih „Karamela“ postao je i Majkl Kin.

Talentovani 24-godišnji centralni defanzivac je uspešno prošao lekarske preglede i potpisao petogodišnji ugovor sa ekipom Evertona. Visina transfera za ovog fudbalera iznosi 28.500.000 eura plus dodatnih 5.500.000 eura na ime eventualnih bonusa.

„Presrećan sam dolaskom u ekipu Evertona koji je izuzetno dobar klub sa sjajnim fanovima i velikom tradicijom. Jedva čekam da upoznam svoje nove saigrače. Trener, Ronald Kuman imao je velikog uticaja na moju odluku da dođem ovde. On je igrao na mojoj poziciji i bio je fenomenalan defanzivac u Barseloni i reprezentaciji Holandije. Gledao sam četo utakmice Evertona protekle sezone i verujem da ću se brzo uklopiti u njihov stil igre“, rekao je Kin.

„Majkl je bio jedan od prioriteta tokom ovog prelaznog roka i izuzetno sam zadovoljan što je došao u klub. Bilo je dosta zainteresovanih klubova za njegov potpis, ali je Majkl prepoznao ambiciju Evertona i pravac u kojem klub namereva da se razvija. On ima tek 24 godine, njegove najbolje sezone tek slede, a i reprezentativac je Engleske. Stigao je u pravom trenutku u tim Evertona“, izjavio je trener „Karamela“, Ronald Kuman.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje