petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evrokup: Cedevita juri 5 pobedu u nizu u Španiji

U sredu u 21.00 u okviru 8. kola  Evrokupa Cedevita će odigrati sa Herbalife Gran Canariom.

Nakon što su Zmajevi u nedelju na domaćoj sceni savladali čačanski Borac (97:88), put ih je vodio istog dana, prvo do Italije, a u ponedeljak su već bili na letu za Las Palmas na Kanarskim ostrvima. Ljubljanski tim tako nastavlja sa naporom ritmom putovanja koji je započeo prošle nedelje, kada su proveli četiri dana u Turskoj, a u slovenačkoj prestonici zaustavili su se samo tri dana pre nego što su ponovo napustili Ljubljanu.

Cedevita Olimpija je u Las Palmas otišla bez Žige Dimca i Roka Lenija Ukića.

Herbalife Gran Canaria pobedila je Trento prošlog petka, i već je obezbedila mesto među 16 najboljih timova na takmičenju.

Jurica Golemac, glavni trener KK Cedevita Olimpija: „Gran Canaria je odličan tim, lider u našoj grupi. Naši rivali igraju brzu, modernu košarku, kao i sve španske ekipe. Igrači brzo završavaju akciju, a svako ko kroči na teren pravi je snajper. U meč ćemo morati ući usredsređeni i vratiti se u defanzivnu tranziciju. Ključ pobede je zaustaviti njihove lagane koševe i ne dozvoliti im da bacaju otvorena bacanja, ali ne smemo zaboraviti ni igru u skoku “.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje