petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Evroliga – upitni i odsutni igrači (14. Decembar)

Na današnjem programu odigraće se 5 mečeva Evrolige, a ovo su najvažniji izostanci.

Za Anadolu Efes nekoliko mečeva propustio je Chris Singleton, a njegov status danas je upitan. Meč sigurno propušta Dogus Balbay. Za Baskoniu je nakon jednog meča pauze u okviru ACB lige, dostupan Rokas Giedraitis.

Nakon par mečeva odsustva, u sastav Fener vraća se Marko Gudurić, dok su A. Pollonara i M. Shayok upitni. Maccabi je otputovao sa Reynoldsom u Istanbul te se njegov nastup očekuje, dok je Sorkin van protokola.

Zvezda će biti sa stratnim centrom u sastavu nakon što je Ognjen Kuzmić propustio duel ABA lige. Dobrić je pre par dana imao temperaturu te sumnjamo u njegov nastup.

Panathinaikos je bez usluga Nemanje Nedovića i Jehyve Floyda.

Real Madrid igra bez T. Thompkinsa, A. Abaldea i C. Alocena, dok je G. Yabusele upitan. ALBA ima C. Koumandje i L. Sikmu označene kao upitne.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje