četvrtak, 20. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

Evropa – košarka – poeni igrača predlozi (12. Mart)

Danas će se u okviru Evrolige odigrati 4 meča, kao i 1 meč regionalne ABA lige.


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Shane Larkin iz Anadolu Efesa je upitan za duel sa Žalgirisom, i svakako motrite na njegov status, jer ukoliko bude odsutan, značiće to više lopti za Krunoslava Simona (8.5 alternativna margina). EDIT: Pojavila se informacija da Larkin nastupa danas, tako da je predlog za preskočiti.

Bayern gostuje u Španiji, a u duelu sa Baskoniom su upitni Gist i Radošević. Ukoliko njih dvojica izostanu (a i sa njima), Jaylen Reynolds deluje jako dobro na alternativnoj margini 11.5.

Dominik Mavra odmorio je u domaćem šampionatu, a njegov Zadar večeras igra protiv FMP-a koji gaji brz tepmo igre. S obzirom na formu beka, smatramo da bi mogao preći 10.5 (alternativna margina).


Lajkujte našu Facebook stranicu – https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite na Instagramuhttps://www.instagram.com/sportskenovostinet/


 

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom. 


Ukoliko želite da se reklamirate na našem portalu, pošaljite nam email na: [email protected]


Novo u  „MaxBet“-u. Ne bacajte vaše gubitne tikete, već ih čuvajte, jer od danas svi vaši gubitni tiketi postaju potencijalni dobitnici Jackpot-a! Više informacija pronađite OVDE!

Ostvarite ekstra bonus. U „MaxBet“-u bonusi idu i do sjajnih 250 odsto! Što više uplaćenih parova na tiketu – to je veći bonus. Pravo na „MaxBet“ bonus ostvarujete uplatom tiketa sa minimum pet parova sa kvotom 1.25 i većom. Sve dodatne informacije možete da pronađete OVDE.

Ako ste se sa društvom zaputili u kladionicu onda je „MaxBet“ pravo mesto za vas. Pročitajte OVDE zbog čega.

Ukoliko još niste, požurite do najbližeg uplatnog mesta „MaxBet“-a i sastavite svoj tiket. Naravno, tu je i mogućnost otvaranja online naloga na koji možete da uplatite novac i da se igrate iz topline vašeg doma.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje