utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Farmaceuti“ otpustili Boša

Nemački bundesligaš – Bajer Leverkuzen raskinuo je dalju saradnju sa dosadašnjim glavnim trenerom – Peterom Bošom.

Uprava popularnih „Farmaceuta“ je tako donela odluku da uruči otkaz holandskom strategu, usled veoma slabih rezultata koje klub ostvaruje u poslednje vreme. Samo jedna pobeda u poslednjih osam utakmica protivnika (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali) i trenutnih sedam bodova zaostatka u odnosu na poslednje mesto koje vodi u Ligu Šampiona, doveli su do prekida saradnje koja je bila uspostavljena decembra 2018. godine.

„Klub se zahvaljuje Peteru Bošu na svemu što je uradio za nas i želi mu mnogo uspeha u daljoj trenerskoj karijeri“, stoji u klupskom saopštenju.

Ekipu će do kraja sezone predvoditi – Hanes Volf, a ulogu prvog asistenta obavljaće – Peter Herman.

Povezani članci

2 Komentari

  1. Bilo je i vreme, odličan trener, ali nažalost nakon poraza od bajerna, počeo je pad. Nije ih dovoljno motivisao za nastavak, mentalno su pali, a za povrede da ne pričam, golman i treće bundeslige, zamenu za Hradeckog nemaju, nikakva alternativa, diaby kovid i ostale povrede minimum pet bitnih igrača… Frankfurt ima težak raspored, Lever ako ih pobedi to je 4 razlike, frankfurt će izgubiti na gostovanju dortmundu ili menhengladbahu sigurno, ima kući s volzburgom, leverkuzen dobije šalkea i tu je na bod, ima sa kelnom kući, vrlo verovatno da će ipak Farmaceuti biti ispred Frankfurta i završiti na mestu gde pripadaju.

  2. Nije im samo Ajntraht Frankfurt glavni rival za TOP 4, nego i Borusija Dortmund koja je trenutno na petoj poziciji…Jos dosta bodova je u opticaju, ali usled veoma slabe forme i problema sa izostancima, nemaju prevelike sanse za Ligu Sampiona…

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje