ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

FINALE LIGE ŠAMPIONA: PSG – BAJERN (najava i prognoza meča)

LIGA ŠAMPIONA – FINALE

PSG – BAJERN MINHEN

 

PSG konačno u finalu Lige šampiona, tim koji je godinama pravljen da osvoji ,,ušati“ pehar morao je da sačeka koronu kako bi bio u prilici da to uradi. Mora se reći da su ovog puta uz kvalitet pokazali i odličan karakter, najpre su izbacili Atalantu 2:1 i to pred kraj meča postigavši dva gola, da bi u polufinalu oduvali Lajpcig sa 3:0, uz sjajnu igru Neimara, Mbapea i ostalih zvezda tima. Za ovaj meč pod znakom pitanja su nastupi bek Kurzawe i defanzivnog veznog igrača Gueye-a, dok su definitivno van tim dvojica golmana Navas i Areola, ali je svakako tu odlični Rico, nekadašnji golman Sevilje.

Očekivani tim: Rico – Kehrer, Silva (c), Kimpembe, Bernat – Herrera, Marquinhos, Paredes – Di Maria, Neymar, Mbappe


Bajern Minhen sa druge strane po mnogima najbolji tim ove godine u Evropi koji uz to igra jako efikasno i dopadljivo, trener Hansi Flick odlično je spakovao tim koji melje redom, šta reći o pobedi nad Barselonom 8:2, a potom i nad Lionom 3:0. Ono što je sigurno to je da trener Flick može da kombinuje u skladu sa rivalom zbog velikog broj izuzetno kvalitetnih igrača, koji uvek mogu da odgovore zadacima. Za danas se očekuje da ispred oporavljenog Pavarda, šansu i dalje dobija odličnih Kimich, kao i da dvojac u centralnom delu veznog reda ostane Goretzka – Thiago koji je odlično funkcionisao u dva pomenuta meča. Bajern je tim koji je ove sezone sa 42 gola postavio rekord po broju golova u jednoj sezoni, a Levandovski je prvi igrač posle Ronalda koji je postizao golove u 9 vezanih mečeva u Ligi šampona, što dovoljno govori o dominaciji ,,bavaraca“ ove godine.

Gosti će na ovom meču biti bez sledećih igrača: Očekuje se da meč propusti samo štoper Boateng.

Moguća postava: Neuer (c) – Kimmich, Süle, Alaba, Davies – Goretzka, Thiago – Gnabry, Müller, Perisic – Lewandowski

 


Mišljenje urednika: Šta reći za duel ovakva dva tima, prava poslastica za gledaoce i šteta što ih neće biti i na stadionu, ali svakako će svi uživati kraj malih ekrana, oba tima su izuzetno jaka u završnici i prosto je nemoguće da ne vidimo golova iako je ulog veliki, ali majstorstvo ofanzivaca oba tima, mora danas da bude na visokom nivou pa predlažemo igru 1P1-2&3+ (od 1 do 2 gola u prvom delu igre i ukupno 3 i više gola na meču)po kvoti 2,25

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje