ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 30. novembar

Za danas smo vam spremili jedan predlog za kartone. Iako ima mnogo mečeva na rasporedu, kladionice su danas izašle sa zaista visokim granicama za kartone i jedan meč mi je zapao za oko, na kojem bi moglo da bude dosta kartona, a granica je “ korektna“.

21h Šerif-Slavija Prag

Ovde su bodovi potrebni i jednima i drugima,ali iz različitih aspekata. Domaćinu trebaju bodovi kako bi sačuvali svoje mesto u Evropi tj bore se za treće mesto i prelazak u Ligu Konferencija. Dok se gost bori za prvo mesto i bolji plasman u Ligi Evrope.

Dakle, jedan uzbudljiv meč nas očekuje. Duel dva tima koja su itekako temperamentna i gruba, tj nedisciplinovana, mogu slobodno reći i duel dva tima iz bivšeg Sovjetskog Saveza, što dodatno nosi težinu, jer i sami znate kakvi su mečevi timova koji su nekada bili u istoj državi.

Na sve  to treba i dodatni činjenicu da je Šerif najnedisciplinovanija ekipa u takmičenju sa 18 dobijenih kartona na 4 meča, što je u proseku 4.5 po meču. Slavija je na 4 meča dobijal 8 kartona, što je prosek od 2 po meču.

Ovaj meč sudi Austrijanac Ciorchirca. Jedan mladi sudija, sudija koji ima samo 34 godine, dakle, neki igrači na terenu će biti stariji od njega i pravo je pitanje kako će se on snaći na ovom meču.

Predlog: više od 3.5 žutih kartona @ 1.62 maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje