petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Francuska Liga 1 (2020/21): Najava, izostanci i prognoza – Monpelje vs Lion

Zbog niza od 4 promašaja, današnji meč Francuske Lige 1, nije u PREMIUM rubrici, ukupan skor je 8 pogodaka od 12 predloga!


Zaostao meč 1.kola, odigraće ekipe Monpeljea i Liona, meč počinje od 21 čas.

Ekipa Monpeljea je posle dva odigrana meča na polovičnom skoru, najpre su poraženi od Rena u gostima 2:1, u meču u kojem su mogli da prođu i mnogo gore po prikazanoj igri, da bi potom za vikend slavili protiv ekipe Nice 3:1 i tako nastavili tradiciju pobeda na domaćem terenu protiv ovog rivala koja traje već nekoliko sezona. Povratak napadača Delorta u tim već je doneo razliku, a očekuje se da trojka u napadu Laborde, Delort i Savanier donese u nastavku sezone puno timu kada je reč o golovima. U meču sa Nicom videli smo 2 asistencije Delorta, ali i gol Laborede i asistenciju Savaniera. U tim se vraća i veoma važan vezni igrač Mollet posle odrađene suspenzije, a očekuje se i debi odličnog napdača Mavidija koji je po prvi put u sastavu tima, a prošle sezone je bio prvi strelac Dižona.

Što se tiče Liona, oni su posle pobede nad Dižonom 4:1, gde su dominirali gotovo čitavim tokom meča, odigrali jako težak meč protiv Bordoa i remizirali 0:0, pre svega zbog potpuno defanzivne igre domaćina, gosti su napadali čitavog meča, pogodili i stativu, imali par solidnih šansi, ali je realizacija izostala. Ovih dana priča se o transferu Depaja u Barselonu, ali će on večeras biti u sastavu tima. U međuvremenu tim su napustili defanzivci Tete koji je pojačao Fulam, kao i Marcal koji je prešao u Vulvs.

Izostanci: Thiago Mendes (prošle sezone 22/0/6 – sredina), Reine Adelaide (14/2/1 sredina) i B.Traore (23/1/2 napad)

Mišljenje urednika: Kvalitete ofanzivnih igrača oba tima upućuje nas na meč sa golovima, ne bi se usudili da tipujemo na konačan ishod meča, ali predlažemo igru 2-4 gola na meču po kvoti 1,55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje